Badkamer inrichten

badkamer inrichtenKrijgt u een nieuw huis en wilt u daarvan de badkamer inrichten? Of heeft u wellicht verbouwingsplannen? Bij Saniprof kunt u volop inspiratie opdoen. Wij tonen u een keur aan voorbeelden van badkamers in diverse vormen en stijlen. Houdt u van gezelligheid? Of wilt u uw badkamer inrichten in een minimalistische stijl?

Saniprof voor badkamer inrichten.

  1. Saniprof brengt u op nieuwe ideeën, komt met creatieve oplossingen.
  2. Staat voor kwaliteit en service.
  3. Werkt met de beste materialen tegen de laagste prijzen.
  4. Regelt de complete verbouwing van A tot Z.
  5. Zorgt voor een mobiele badkamer tijdens de verbouwing indien gewenst.

Moet er per se een ligbad in komen, of volstaat een inloopdouche? Is er plaats voor een badkamermeubel met schuiflades of voldoet een wastafel met een kastje eronder? Een badkamer inrichten brengt talloze vragen met zich mee, waarop Saniprof pasklare antwoorden heeft.

Nieuwe Badkamer of Badkamer verbouwen.
De badkamer is vaak één van de kleinere vertrekken in een woonhuis. Toch brengen we er vele uren in door. Een badkamer inrichten is daarom geen karwei om je snel even van af te maken. Dat proces verdient de nodige aandacht, waarbij Saniprof u prima van dienst kan zijn.

Dat begint al bij de deur. Een naar binnen draaiende deur, kan belemmeringen opwerpen in het ontwerp van de badkamer. Is er ruimte voor een wastafel met twee kranen? Handig voor een gezin dat ’s morgens tegelijk moet opstarten. Komt de wc in de hoek, of kan die met een slimme ingreep in het ontwerp een meer centrale plek krijgen? Dat biedt dan meteen de mogelijkheid om een hoekbad te plaatsen. Deze variant zien mensen nogal eens over het hoofd. Een badkamer inrichten kan tot een verrassende opzet leiden, die u vooraf misschien niet voor mogelijk had gehouden.

Van plan tot verwezenlijking
Saniprof begeleidt u graag in het maken van deze plannen. Én in het verwezenlijken daarvan. Behalve op deze website, kunt u zich door ons laten inspireren. Wij werken met u een plan de campagne uit dat loopt van de eerste schets, de badkamer inrichten tot de ingebruikname ervan. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

U zult bovendien versteld staan van de prijs waartegen wij u dit alles kunnen aanbieden. Alles in één hand houden heeft zeker op dat gebied zijn voordelen. Vraag vrijblijvend bij ons een offerte aan.

Badkamer inrichten? Saniprof bellen
Wacht niet langer met het werkelijkheid maken van uw plannen. Laat ons uw nieuwe badkamer inrichten. Ons bedrijf kan bogen op een grote ervaring op het gebied van badkamers, toiletten, sanitair en tegels. Neem contact met ons op wij laten u graag de uitgebreide mogelijkheden zien.