Badkamer inspiratie

Wilt u voor uw nieuwe badkamer inspiratie opdoen? Dan bent u bij Saniprof aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan badkamers, sanitair en tegels. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een moderne badkamer?

Saniprof Badkamers.


Wij kunnen u diverse varianten tonen. Of hebt u liever een tijdloze ruimte. Ook daarin kunnen we u prima adviseren. Denkt u aan het verbouwen van een bestaande badkamer: inspiratie genoeg als u het ons vraagt.

Bij Saniprof hebt u een ruime keuze:

  • Moderne badkamers
  • Design badkamers
  • Klassieke badkamers
  • Tijdloze badkamers

Stel, u wilt voor uw nieuwe badkamer inspiratie opdoen en denkt aan design. Saniprof heeft een ruime keuze uit verschillende eigentijdse ontwerpers. Design is lang niet altijd een synoniem voor luxe. Vaak zijn deze badkamers juist heel minimalistisch ingericht, maar wel met oog voor detail.

Geen in het oog springende maar netjes weggewerkte doucheslangen bijvoorbeeld. Wat te denken van een, in een houten constructie verwerkt wastafelmeubel. Een glazen douchewand tot aan het plafond.

Een badkamer van alle tijden
Of gaat uw voorkeur uit naar een tijdloze badkamer? Een mens verhuist in zijn leven talloze keren. Op het droomhuis waar u nu woont, kunt u over tien jaar zijn uitgekeken. Dan is het handig als de badkamer voor de nieuwe bewoners de indruk maakt dat daar weinig of niets aan hoeft te gebeuren. Met tegels en meubilair in kleuren die van alle tijden zijn. Als u voor zo’n badkamer inspiratie krijgt, moet u eveneens bij ons zijn.

Maak vrijblijvend een gratis afspraak met Saniprof. Hebt u op onze website voor uw badkamer inspiratie opgedaan dan is het handig voor u om te weten dat wij het complete proces begeleiden: van het ontwerpen van uw badkamer tot de installatie ervan. Dus geen service tot aan de voordeur. Wij komen graag naar u toe om te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor een verbouwing of een nieuwe badkamer: inspiratie uitwisselen.

Badkamer? Inspiratie nodig? Saniprof bouwservice.
Saniprof heeft zich in de loop van zijn bestaan ontwikkeld tot dé badkamerspecialist. Tegen scherpe tarieven leveren wij hoogwaardige producten binnen een uitgekiend ontwerp. Nieuwsgierig geworden naar uw nieuwe badkamer? Inspiratie gekregen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.