Badkamer ontwerpen

toilet renovatieEen badkamer ontwerpen is nog niet zo makkelijk als het op het eerste gezicht lijkt. Het is vaak niet de grootste ruimte, waar u wel heel veel in kwijt moet: wc, douche, bad, wastafel, radiator en in sommige gevallen ook nog de wasmachine en -droger.

Een uitgekiend ontwerp kan dan een uitkomst zijn. Laat daarom Saniprof uw badkamer ontwerpen. Met onze deskundigheid en ervaring dragen we oplossingen aan die u vooraf niet voor mogelijk had gehouden. Maar wel volgens uw wensen en de laatste trends op het gebied van badkamerdesign.

Badkamer ontwerpen.

Badkamers zijn er in vele soorten en maten. Van klassiek tot modern, van design tot tijdloos. Uw smaak zit er zeker bij. Gaat u voor een gezinsbadkamer, waar u met meerdere personen tegelijk terecht moet kunnen maar waarin ook voldoende ruimte is voor privacy? Denkt u aan design, volgens strakke lijnen, symmetrie en meubilair van bekende ontwerpers? Of gaat u voor de multimediabadkamer? Meezingen onder de douche was nog nooit zo dichtbij. Heerlijk relaxed in bad televisie kijken? Wij leveren u de waterdichte apparatuur voor dit alles. Een badkamer ontwerpen die geheel naar uw wens is, is voor Saniprof de normaalste zaak van de wereld.

Kant-en-klare oplevering
Informeer bij ons vrijblijvend naar een offerte. Wij zijn u van dienst als u scherp voor ogen heeft welke badkamer u wilt, of juist twijfelt bij de keuze uit de vele mogelijkheden. Wellicht kan een bezoek bij u thuis u over de drempel helpen, als we uw situatie in ogenschouw hebben genomen.

Een badkamer ontwerpen gebeurt te allen tijde in gezamenlijk overleg. Op basis van uw wensen willen wij tot een ontwerp komen. Nadat u dit heeft goedgekeurd, gaan wij voor u aan de slag tot uw badkamer kant-en-klaar wordt opgeleverd. Naar uw tevredenheid. Want ook hier geldt: pas na uw goedkeuring ontvangt u de factuur.

Een nieuwe badkamer ontwerpen én plaatsen niet te betalen? U zult versteld staan van onze prijzen. Voor ieder budget is er een badkamer. Met vaak meer comfort dan u op voorhand had gedacht.

Laat uw badkamer ontwerpen door Saniprof.
Als u overtuigd bent van de kwaliteiten van Saniprof, laat ons dan uw nieuwe badkamer ontwerpen. Met een ruime ervaring en service hebben we reeds menig klant tevreden gesteld, óók als de garantietermijn verlopen is. Profiteer ook van deze voordelen en neem contact met ons op.