Saniprof Badkamerspecialist.

Een badkamer ontwerpen of renoveren is werk voor een badkamerspecialist. Het zijn vaak niet de grootste ruimtes in huis, waarin wél heel veel moet worden ondergebracht: een toilet, inloopdouche of  ligbad (of allebei), een wastafel, radiator en in menige woning ook nog de wasmachine en -droger. Een slim ontwerp biedt dan uitkomst.

Over Saniprof.

  • Eigenaar : Bart Aufdehaar
  • Tel : 06-24860196
  • Adres : Lentersdijk 6 – 7797 RG – Rheezerveen ( Hardenberg)
  • KVK : 54638577
  • Bovatin aangesloten bedrijf.

Laat daarom Saniprof uw badkamer ontwerpen. Met onze grondige kennis van zaken zorgen wij als badkamerspecialist voor een totaalplaatje waar u vooraf misschien niet bij zou hebben stilgestaan. Maar wel volgens uw wensen en de laatste trends op het gebied van badkamerdesign.

U denkt er sterk aan om een design badmaker in te richten. Badkamerspecialist Saniprof heeft een ruime keuze uit verschillende eigentijdse ontwerpen. Design mag lang niet altijd gelijkgeschakeld worden met luxe. Vaak zijn deze badkamers juist heel minimalistisch ingericht, maar wel met oog voor detail. Denk daarbij aan doucheslangen die netjes voor het oog verborgen zijn. Of een glazen douchewand van de vloer tot aan het plafond. Kom inspiratie opdoen bij ons als badkamerspecialist.

Een badkamer van alle tijden
Gaat uw voorkeur misschien uit naar een tijdloze badkamer? Een mens verhuist in zijn leven soms talloze keren. Wie kan u nu al zeggen waar u over tien jaar woont? Dan is het handig als de badkamer voor de nieuwe bewoners de indruk maakt dat daar weinig of niets aan hoeft te gebeuren. Sanitair, vloer- en wandtegels zijn namelijk al uitgevoerd in kleuren die van alle tijden zijn. Ook voor zo’n badkamer moet u bij de badkamerspecialist zijn.

Saniprof begeleidt u graag in het maken van deze plannen. Tevens zorgen we dat die ook echt worden verwezenlijkt. Onze deskundige medewerkers werken met u een plan de campagne uit dat loopt van de eerste schets, de badkamer inrichten tot de ingebruikname ervan. U tevreden? Wij tevreden. We zullen u bovendien versteld laten staan van onze lage prijzen.

Laat uw badkamer ontwerpen door de badkamerspecialist
Als we uw interesse hebben gewekt in Saniprof, laat deze badkamerspecialist dan uw nieuwe badkamer ontwerpen. Met een ruime ervaring en service hebben we reeds menig klant tevreden gesteld, óók als de garantietermijn verlopen is. Ook u kunt van onze diensten gebruikmaken, als u nu gratis en vrijblijvend contact met ons opneemt.

Saniprof biedt klanten zekerheid.

  • Aangesloten bij branche vereniging.
  • Verzekerd voor calamiteiten tijdens de bouw/verbouwing.
  • Deskundige medewerkers.
  • Badkamer ontwerp en verbouw – Van A tot Z slechts 1 aanspreekpunt.

Bel voor een gratis afspraak.

Tel: 06 – 248 601 96

Ons werkgebied ligt voornamelijk in de noordelijke en oostelijke provincies.